2:06 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Μαρινάκης: "Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα προφανώς πνιγμένος από τον φόβο του"

Μαρινάκης: "Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα προφανώς πνιγμένος από τον φόβο του"

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε εκ νέου στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο και τόνισε πως ψεύδεται ασύστολα στα όσα αναφέρει.

Συνέχεια στο μπαράζ ανακοινώσεων και των δηλώσεων μεταξύ του προέδρου της Stoiximan Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, είχαμε το βράδυ της Δευτέρας (20/3), με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να απαντάει στην τελευταία δήλωση του προέδρου τη ΕΠΟ.

Η απάντηση του προέδρου Super League, Ευάγγελου Μαρινάκη, στη δήλωση προέδρου ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου έχει ως εξής:

“Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του.

Μόνο που πέρα απο τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός απο εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και απο εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη”.

Μπαλτάκος: “Ουδέποτε ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, με δήλωση του στην ιστοσελίδα απάντησε στην ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη και τόνισε πως ποτέ δεν ανέφερε στη συνάντηση των δύο ανδρών πως έχει δεχτεί απειλές από τον Μελισσανίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε συνέχεια της ανοικτής επιστολής του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τα όσα αυτός υποστήριξε εξέδωσε προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Στην σχετική δήλωσή του ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε:

“Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά”.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν εξομολογείται: «Κάναμε σεξ 4 φορές τη μέρα, 23 χρόνια κανένα… ρεπό»

ΕΠΟ για elite διαιτητές στα playoffs: “Συμφωνήσαμε με την πρόταση, αυτονόητη προϋπόθεση να τους ορίζει η ΚΕΔ”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας