6:25 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Μάριος Φραγκούλης: «Η Ρένα Βλαχοπούλου μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»

Μάριος Φραγκούλης: «Η Ρένα Βλαχοπούλου μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο σπουδαίος τενόρος έκανε έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας του και ξεδίπλωσε τα σχέδιά του για το μέλλον, μεταξύ των οποίων και η πρώτη συνεργασία του με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις θείες του, Ρένα Βλαχοπούλου και Μάγια Μελάγια, τις πρώτες αναμνήσεις του από την Αφρική και το μεγάλο πλήγμα της εγκατάλειψης από τους γονείς του, σε μια άγνωστη, ακόμα γι’ αυτόν, Ελλάδα. «Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια, τρομακτική ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

«Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δεκάρικο, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, δηλαδή είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο… Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, όταν βγαίναμε έξω να φάμε παρέα πάντα κερνούσε. Αυτό πιστεύω ότι ήταν και το σωστό. Δηλαδή όταν έχεις ένα νέο παιδί πρέπει να του μάθεις κάποια πράγματα. Στη συγκεκριμένη φάση, ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να μάθω εγώ μικρός» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν προβλεπόταν να παίξω στο 50-50 [βίντεο]

Εβελίνα Παπούλια: Μου είχαν προτείνει δουλειά με 60.000 ευρώ και είπα όχι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας