1:08 Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα «Πονάω πάρα πολύ» (Βίντεο)

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα «Πονάω πάρα πολύ» (Βίντεο)

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου: Η πρώην παίκτρια του «Masterchef 5», Μαρία Λαζαρίδου, αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της, μέσα από τα social media

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρέθηκε η Μαρία Λαζαρίδου, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε. Η πρώην παίκτρια του «Masterchef 5» αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα και την ακτινογραφία που έκανε.

«Καλημέρα σε όλους. Έχω να σας πω κάτι. Χθες που πήγα στη δουλειά έσπασα το δαχτυλάκι μου. Πολύ άσχημο. Το έπιασα σε ένα ντουλάπι. Πονάει αφόρητα. Από χθες είμαι συνέχεια με παυσίπονα. Πήγα στον Ευαγγελισμό. Μου είπαν ότι δε θα ωφελήσει κάπου να το δέσουμε. Δε μπορώ να κουνήσω ούτε τα άλλα δύο δάχτυλα από τα πλάγια γιατί τραβιέται και πονάει. Οπότε δεν μπορώ να δουλέψω.

Είναι και το καλό μου χέρι το αριστερό. Θα πάρω κάποιες μέρες αναρρωτική άδεια. Αν δεν πονούσα, θα πήγαινα να δουλέψω, αλλά πραγματικά ο πόνος είναι αφόρητος. Με το ζόρι κοιμήθηκα το βράδυ. Με το που περάσει η επήρεια από τα παυσίπονα, πονάω πάρα πολύ. Ό,τι χειρότερο, δεν μπορώ να ντυθώ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας