5:52 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μάτια και στόµατα ερµητικά κλειστά για τον «πατερούλη»

Μάτια και στόµατα ερµητικά κλειστά για τον «πατερούλη»

Ένα κορίτσι που τόλμησε να υψώσει ανάστημα. Να μιλήσει για όσα βίωσε ενώ ήταν ακόμα παιδί. Να καταγγείλει για βιασμό έναν ιερέα ακόμα και στον μητροπολίτη, περιμένοντας, μάταια, ανταπόκριση και βοήθεια.

Tου ΦΩΤΗ ΑΝ∆ΡΕΟΥ
Η Μητρόπολη Αγρινίου δεν έβλεπε, δεν άκουγε, δεν μιλούσε για τα ανοσιουργήματα του βιαστή ιερέα κατά της 22χρονης σήμερα κοπέλας, αν και ήταν για τα πάντα ενήμερη!

Είναι η 22χρονη σήμερα κοπέλα, που πριν από λίγες ημέρες άφησε άφωνη την κοινή γνώμη του Αγρινίου με τις καταγγελίες που έκανε για τον 49χρονο ιερέα Θεόδωρο ∆ροσοπαναγιώτη και το τι πέρασε στα χέρια του.

Ασέλγεια

Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» φέρνει στη δημοσιότητα αποσπάσματα από όσα είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου οι οποίοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση. Επιλέγει όμως να μη δημοσιεύσει στοιχεία και πληροφορίες που θα «φωτογράφιζαν» την ταυτότητα της νεαρής, καθώς στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας πολλά μάτια έβλεπαν, περισσότερα αυτιά άκουγαν, αλλά τα στόματα παρέμεναν κλειστά για τη δράση του αποκαλούμενου «πατερούλη» – ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

«Σιωπή»

Αρχικά, αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική ∆ιεύθυνση ∆υτικής Ελλάδος δεν εξέδωσε ούτε ένα δελτίο Τύπου για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την περιοχή. Όμως τι να πει κανείς και για τον μητροπολίτη, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, γνώριζε τι συνέβη, αλλά δεν ενημέρωσε…………………………………………………………..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας