16:56 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ματίνα Παγώνη: «Είναι συνένοχοι όσοι δίνουν φακελάκι» (Βίντεο)

Ματίνα Παγώνη: «Είναι συνένοχοι όσοι δίνουν φακελάκι» (Βίντεο)

Ξέσπασε για τα φακελάκια η Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στο One η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ανέφερε συγκεκριμένα: «Μπορεί να λέγονται διάφορα ότι οι δημοσιογράφοι το τραβάνε, το κάνουν, όμως την εποχή του covid όλοι ανεξαιρέτως μας βοηθήσατε τόσο πολύ και δεν το ξέρετε, διότι εμείς τα λέγαμε, εσείς όμως τα επαναλαμβάνατε. Και είναι πολύ σημαντικό να λες στον κόσμο κάποια πράγματα που τα επαναλαμβάνεις γιατί έτσι μένουνε, ρωτιούνται, προβληματίζονται και κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν.

Μας βοηθήσατε όσο τίποτα. Καλά, μερικές φορές όταν πιάνετε τους γιατρούς στο στόμα σας, δεν το συζητάω… Αρχίζετε και λέτε «οι φακελάκηδες», οι έτσι, οι αλλιώς… Ένα περιστατικό να γίνει, γίνεται μετά λες και είναι όλοι μαζί τα παίρνουμε», σημείωσε.

«Θέλω να απαντήσω ως γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Δεν είμαστε όλοι οι γιατροί το ίδιο. Υπάρχει μια μειοψηφία γιατρών που το κάνει. Εγώ δεν είπα ότι δεν το κάνει. Και είσαστε συνένοχοι εσείς που τα δίνετε. Είστε συνένοχοι. Έχετε ευθύνες.

Δεν σημαίνει, λοιπόν, ότι κάθε φορά που γίνεται κάτι να λέμε “α, οι γιατροί..”. Πρώτον, εσείς δεν πρέπει να τα δίνετε. Απλό πράγμα. Και θα απαντήσω και σε κάτι άλλο. Λέτε “αν δεν τα δώσεις δεν θα προσέξει τον άνθρωπο”. Πείτε μου έναν γιατρό που δεν θέλει να γίνει καλά ο άρρωστος. Από εγωισμό; Από οτιδήποτε. Βάλτε τα πιο σκληρά πράγματα. Όλοι θέλουνε ο άρρωστος που φεύγει από αυτόν να φύγει καλά. Άρα, λοιπόν, τον άρρωστο θα τον δει. Γιατί εσείς να δίνετε το φακελάκι;», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησο

Ντόρα Μπακογιάννη: «Είναι καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια στην κυβέρνηση»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας