10:33 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Μαζωνάκης: Νέα ανακοίνωση από τον δικηγόρο του - Αναμένουμε πρωτοβουλίες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης

Μαζωνάκης: Νέα ανακοίνωση από τον δικηγόρο του - Αναμένουμε πρωτοβουλίες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης

Ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη εξέδωσε νέα ανακοίνωση, δίνοντας μια ενημέρωση για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Ο Θεόδωρος Μαντάς, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, τόνισε πως ο εντολέας του, αλλά και ο ίδιος, περιμένουν από την αντίθετη πλευρά τις πρωτοβουλίες που «θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Fay’s Time»

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Θεόδωρου Μαντά:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Τα δύο αδέρφια που στο παρελθόν είχαν πολύ καλές σχέσεις, βρίσκονται σε διαμάχη το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Πηγή: protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας