12:15 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Με κορωνοϊό και η γυναίκα του Τράγκα - Οι ίδιος είναι διασωληνωμένος σύμφωνα με ανακοίνωση

Με κορωνοϊό και η γυναίκα του Τράγκα - Οι ίδιος είναι διασωληνωμένος σύμφωνα με ανακοίνωση

Με κορονοϊο, αλλά δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος όπως ανακοίνωσε συνεργάτης και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του δημοσιογράφου, Πάρις Κουρτζίδης, μέσω ανάρτησής «χρειάστηκε τελικά να διασωληνωθεί», ενώ τονίζει πως «ο ίδιος μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει νικητής, ακόμα κι από τέτοιες μάχες». Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, δεν νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπως ο σύζυγός της, αλλά βρίσκεται σπίτι της σε καραντίνα, καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρίζει νοσηλείας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


Μάλιστα στη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου δόθηκαν οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να επισκεφθεί κάποιο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται πως ο  Γιώργος Τράγκας εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.

Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας