11:19 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Mε «Λύκο της Wall Street» συζητάει ο Ιβάν για το Open

Mε «Λύκο της Wall Street» συζητάει ο Ιβάν για το Open

Σε συζητήσεις με ιδιαίτερα επιφανή Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία με σκοπό να μεταβιβάσει ένα μέρος των μετοχών του OPEN ή ακόμη και όλο το κανάλι, φέρεται να βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται, εδώ και καιρό, σε επαφή με τον Άγγελο Μιχαλόπουλο ή αλλιώς τον «λύκο της Wall Street», όπως τον αποκαλούν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Προσφάτως

Η γνωριμία του καναλάρχη με τον επίμονο χρηματιστή ο οποίος έχει αποκομίσει τεράστια κέρδη από τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης, του Λονδίνο και του Τόκιο και προσφάτως μετατράπηκε σε «κουρσάρο» της Ίου αγοράζοντας σχεδόν το μισό νησί, έχει γίνει πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο, οι συζητήσεις, κατά τις πληροφορίες της «Μ» για είσοδό του στα τηλεοπτικά δρώμενα, ξεκίνησαν πρόσφατα.

Το σενάριο το οποίο, λοιπόν, διακινείται στην πιάτσα αλλά και σε δημοσιογραφικούς κύκλους αναφέρει ότι ο Μιχαλόπουλος βλέπει πολύ ζεστά την ενασχόλησή του με τη ζούγκλα της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει πρόταση για την πώληση του συνόλου των μετοχών του OPEN που κατέχει η DIMERA.

Η ιστορία του Άγγελου Μιχαλόπουλου είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς κατόρθωσε να αναπτύξει ένα δικό του αλγόριθμο ο οποίος του επέφερε τεράστια κέρδη από τα χρηματιστήρια.

Γόνος μιας αστικής οικογένειας με μεγάλη οικονομική άνεση ο Άγγελος Μιχαλόπουλος έγινε γνωστός από τότε που ήταν έφηβος ακόμη. Εκτός από τις επιδόσεις του στο σχολείο, έγινε παγκόσμια γνωστός όταν κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο καράτε, μαθητής ακόμη στο Κολλέγιο Αθηνών.

Λίγα χρόνια μετά, όλοι τον ήξεραν ως τον χρηματιστή με το «άγγιγμα του Μίδα», αυτόν που κατάφερνε κάθε χρόνο να κερδίζει πάνω από 10.000.000 τη δεκαετία του ’90.

Στο διάσημο Κορνέλ

Είχε αποχωριστεί τη χώρα μας σε ηλικία 18 ετών για να σπουδάσει στο Κορνέλ στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών. Σύμμαχός του στη ραγδαία ανέλιξη υπήρξε και η σύζυγός του Βάσω Πετρίδου, κόρη της γνωστής οικογένειας με το γνωστό brand υποδημάτων, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά!

Πριν από μερικά χρόνια μια επίσκεψή του στην Ίο στάθηκε αφορμή για να αλώσει, επενδυτικά, το νησί, καθώς σήμερα φέρεται να κατέχει άνω των 30% των εκτάσεων που εκμεταλλεύεται τουριστικά και επιχειρηματικά.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο εδώλιο ο Κρέτσος για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό παρωδία

Ποιος Έλληνας ευρωβουλευτής αναλαμβάνει παράλληλα και ρόλο παρουσιαστή σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας