4:40 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Μεγάλη ανατροπή με τη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Μεγάλη ανατροπή με τη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Τι θα συμβεί με τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1;

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της φετινής σεζόν και μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές της δεκαετίας. Ο κορονοϊός έχει τις τελευταίες εβδομάδες διακόψει την προβολή και τα γυρίσματα του σίριαλ.

Λίγο πριν τις απαγορεύσεις, όμως, ο Χρήστος Βαρθαλίτης από το Happy Day πρόλαβε να συναντήσει έναν από τους πρωταγωνιστές. Ο Γιώργος Σουξές, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη.

Αρχικά, ο Γιώργος Σουξές είπε σχετικά με τον Προύσαλλη και τις συλλήψεις στο Διαφάνι: “Θα συλλάβω κάποιους, αλλά δεν θα τους συλλάβω τώρα, γιατί αν τους συλλάβω τώρα δεν θα πληρώνομαι, θα σταματήσω”. Στη συνέχεια αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες: “Το μόνο που ξέρω και μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η επόμενη σεζόν, όσον αφορά στη σειρά, θα είναι 5 χρόνια μετά”.Όσο για το αν ο ενωμοτάρχης ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιώργος Σουξές ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μπορεί να έχω φέρει και καμία από τη Λάρισα εγώ. Όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι θα παντρευτώ τη Ρίζω. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω κάτι”.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας