8:22 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Μέγκαν Μαρκλ: Βίωσα μια τραυματική εμπειρία

Μέγκαν Μαρκλ: Βίωσα μια τραυματική εμπειρία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, εγκαταστάθηκαν στη νέα τους ζωή στις ΗΠΑ από τότε που αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο υπό την πίεση της επερχόμενης δίκης που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2021 για την παραβίαση του απορρήτου της Μέγκαν Μαρκλ από την Associated Newspapers Ltd.

Νίκος Βασιλειάδης

Όταν ανακοίνωσαν για πρώτη φορά το σχέδιό τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ  δήλωσαν ότι σχεδίαζαν να μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής.

Δυστυχώς όμως, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών των ταξιδιών, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα. Σύμφωνα με τη Sun, το προσωπικό στο Windsor έχει πάρει εντολή να προετοιμάσει το σπίτι του Χάρι και του Μέγκαν “Frogmore Cottage” για μια πιθανή επίσκεψη. Το πριγκηπικό ζευγάρι εξακολουθεί να κατέχει την ιδιοκτησία αυτή και θα μένει εκεί όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο. Εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ μάλιστα δήλωσε πως ο Πρίγκιπας Χάρι, κάλυψε πλήρως τα απαραίτητα έξοδα ανακαίνισης του Frogmore Cottage , ιδιοκτησία της Αυτού Μεγαλειότητας η οποία και παραμένει ως κατοικία του Δούκα και της οικογένειάς του.

Θα έρθουν στην Αγγλία για τα Χριστούγεννα 

Ενώ τα σχέδιά τους για τα Χριστούγεννα δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα το ζευγάρι να αποφασίσει να περάσει την εορταστική περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρυσι, ο Χάρι, ο Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι πέρασαν τις Ευχαριστίες και τα Χριστούγεννα στον Καναδά.

Η ημερομηνία της δίκης για την υπόθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Δούκισσας εναντίον του εκδότη της Mail έχει επίσης οριστεί προσωρινά για τις 11 Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα με τους κανόνες για την πανδημία, εκείνοι που ταξιδεύουν από τις ΗΠΑ το ζευγάρι πρέπει να απομονωθεί για 14 ημέρες μετά την άφιξή τους στη χώρα και αν η Μέγκαν σχεδιάζει να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο τότε σίγουρα θα πρέπει να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το νέο έτος.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον περασμένο Μάρτιο. Από τότε που μετακόμισε στις ΗΠΑ, ο Χάρι και ο Μέγκαν διατηρούν επαφή με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις τους χρησιμοποιώντας κλήσεις Zoom, αλλά πρόσφατα άρχισαν να κάνουν και προσωπικές εμφανίσεις.

Η τραυματική εμπειρία με τα ΜΜΕ

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα το ζευγάρι ηχογράφησε ένα ειδικό επεισόδιο με το podcast Teenager Therapy για να σηματοδοτήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου. Σε αυτό η Μέγκαν μίλησε για την εμπειρία που βίωσε με την γέννηση του γιού της Άρτσι.
Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε: “Μου λένε ότι το 2019, ήμουν το πιο διασυρμένο άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο. Και όμως για οκτώ μήνες μετά την γέννηση του γιού μου δεν εμφανιζόμουν πουθενά.
Ήμουν αόρατη αφού βρισκόμουν σε άδεια μητρότητας . Αυτό είναι σχεδόν αδιαμφισβήτητο όπως και επίσης αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός στα πόσα είδαν το φως της επικαιρότητας εκείνη την εποχή.
Είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί κανείς να το φανταστεί. Όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα για σένα που δεν είναι αλήθεια, αυτό έχει επιπτώσεις στην ψυχική σου υγεία.
Μέρος της δουλειάς που κάνουμε ο Χάρι και εγώ είναι να μπορούμε να μιλάμε σε ανθρώπους και να μοιραζόμαστε μαζί τους τις εμπειρίες μας. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να βλάπτουν την ψυχική σου υγεία και τα συναισθήματά σου και πρέπει να μπορούμε να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας αυτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Κύπρος: Σάλος με τα “χρυσά διαβατήρια” – Όλες οι αποκαλύψεις από το Al Jazeera

Αφγανιστάν: Στρατιωτικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα -Τουλάχιστον 15 νεκροί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας