15:38 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Μελίσσια: Συνελήφθησαν ξαδέρφια πρώην υπουργού με εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης

Μελίσσια: Συνελήφθησαν ξαδέρφια πρώην υπουργού με εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης

Μελίσσια: Χειροπέδες σε δύο άτομα που, όπως προέκυψε, είναι ξαδέρφια πρώην υπουργού πέρασαν οι αστυονικοί της Δίωξης Ναρκωτικών

Ξαδέρφια πρώην υπουργού ήταν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από έφοδο σε σπίτι στα Μελίσσια. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, ανακάλυψαν ότι στο σπίτι στα Μελίσσια τα ξαδέρφια του πρώην υπουργού, ηλικίας 52 και 56 ετών, είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Οι τραγικές συμπτώσεις (με το οξυγόνο και τις ανακοπές) της γιαγιάς που φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου


Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν εδώ και ένα τρίμηνο πληροφορίες για τη δράση της ομάδας των τριών συλληφθέντων οι οποίοι φέρονται να «έσπρωχναν» τη νοθευμένη ηρωίνη στα στέκια ναρκωτικών της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσχεσαν συνολικά 610 γραμμάρια ηρωίνης, 300 νοθευτικής ουσίας, 900 μεθαδόνη, κάνναβη ένα πιστόλι αλλά και πρέσες από το παράνομο εργαστήριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ξαδέρφια του πρώην υπουργού δραστηριοποιούνται εδώ και καιρό στο εμπόριο των ναρκωτικών ενώ δικό τους ήταν και το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά ο συνεργός τους και τρίτος συλληφθείς.

Οι έρευνες από τη Δίωξη Ναρκωτικών για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη ενώ εκτός από τα ναρκωτικά που έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, το ίδιο έχει συμβεί και με το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας