12:45 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μένιος Φουρθιώτης: 11 μαρτυρίες φωτιά για τις επισκέψεις του στο υπουργείο Εργασίας

Μένιος Φουρθιώτης: 11 μαρτυρίες φωτιά για τις  επισκέψεις του στο υπουργείο Εργασίας

Ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε η προκαταρκτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, που αφορούσαν τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, για τις εκβιαστικές “επισκέψεις” του παρουσιαστή, το καλοκαίρι του 2020.

Κατά την έρευνα  ελήφθησαν 11 καταθέσεις, 9 υπαλλήλων του υπουργείου και δύο αστυνομικών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του πρώην υπουργού.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, είχε αναφέρει ότι ο παρουσιαστής είχε εισβάλει με “μπράβους” στο υπουργείο και απειλούσε υπαλλήλους επί ώρες. “Ήρθε στο υπουργείο και κλωτσούσε πόρτες. Ήρθε µε µπράβους. Απειλούσε γενικούς γραµµατείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν”.

Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου”, κάνουν λόγο για απειλές, εκβιασμούς, πιέσεις και απρεπή συμπεριφορά του Μένιου Φουρθιώτη, κατά τη διάρκεια επισκέψεων του στο υπουργείο Εργασίας, όχι όμως και την παρουσία “φουσκωτών”.

Την έρευνα είχε διατάξει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, και ζητούσε να διερευνηθούν συγκεκριμένα αδικήματα που ενδέχεται να έχουν διαπραχθεί από τον παρουσιαστή, όπως της παράνομης βίας, διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απόπειρας εκβίασης.

Διαβάστε επίσης 

Μένιος Φουρθιώτης: Συνέντευξη “ποταμός” μέσα από τη φυλακή -Τι είπε για τις κατηγορίες(βίντεο)

“Είμαι θύμα καλοστημένης επιχείρησης”. Η απολογία του Γαλλοαλγερινού κατηγορούμενου για κλοπή στη Μύκονο

 

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας