19:45 Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Μετάθεση για την προσεχή Τρίτη έλαβε η αγόρευση της εισαγγελέα στην δίκη για την δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Μετάθεση για την προσεχή Τρίτη έλαβε η αγόρευση της εισαγγελέα στην δίκη για την  δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Για την προσεχή Τρίτη, 6η Ιουνίου, μετατέθηκε η εισαγγελική πρόταση στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά τη διάρκεια οπαδικής επίθεσης της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η αγόρευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα, αλλά η εισαγγελέας της έδρας Κυριακή Κλιάμπα γνωστοποίησε προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης και τους παριστάμενους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Προανήγγειλε δε, ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες κι ότι θα είναι γραπτή. «Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ’ έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι» ανέφερε και ζήτησε από όλους τους παράγοντες της δίκης να «εξοπλιστούν με υπομονή».

Στο μεταξύ, κανονικά έγινε νωρίτερα η μεταγωγή των 12 κατηγορουμένων, στη δικαστική αίθουσα. Ένας-ένας κάθισαν στις θέσεις τους για να επιστρέψουν μετά από λίγη ώρα πίσω στα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης όπου κρατούνται από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, όταν ξεκίνησε η δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Είδα 3 – 4 άτομα να χτυπούν τον Άλκη και αίματα» – Απολογία 5ου κατηγορούμενου

Δίκη – Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Πήγαμε να μαλώσουμε, να επιβληθούμε σαν ομάδα» είπε στην απολογία του ο 4ος κατηγορούμενος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας