20:56 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Μία αγγελία άναψε "φωτιές" στο ξενοδοχείο President

Μία αγγελία άναψε "φωτιές" στο ξενοδοχείο President

Σε συνέχεια της από 30.12.20 ανακοίνωσης της Εταιρείας και των νέων δημοσιευμάτων Καθημερινής και moneyreview που αναφέρονται σε συγκεκριμένη αγγελία μεσιτικού γραφείου για την πώληση του ξενοδοχείου «President», η Εταιρεία ΓΕΚΕ δηλώνει ότι δεν έχει δώσει εντολή σε τρίτο πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό της προς τον σκοπό αυτό.

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η Εταιρεία έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη.

H πρώτη ανακοίνωση:

Σε απάντηση των από 30.12.20 επιστολών – ερωτημάτων της Ε.Κ και του Χ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί πώλησης του ξενοδοχείου «President» έναντι ποσού 110 εκατ. ευρώ, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, και εξόδου της Εταιρείας από το Χ.Α., η Εταιρεία διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα.

Η Εταιρεία σεβόμενη την μακρά ιστορία της στον χώρο του τουρισμού και με βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι των επενδυτών και του πολύτιμου προσωπικού της επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Ωστόσο, υπάρχει ανηρτημένη η φωτό του ξενοδοχείου σε ξένο σάιτ.

Το μεσιτικό γραφείο Ibp, που βρίσκεται στην Avenue d’Auderghem των Βρυξελλών προωθεί προς πώληση το President μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας του. Η αγγελία συνοδεύεται και από κείμενο που περιγράφει το ξενοδοχείο.

Αυθαίρετα οι ξένοι μεσίτες το έβγαλαν στο σφυρί; Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια…

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας