17:08 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Μην τσακώνεστε παιδιά! Τραμπ και Μέι στα μαχαίρια…

Μην τσακώνεστε παιδιά! Τραμπ και Μέι στα μαχαίρια…

Ο Ντόναλτ Τραμπ υπαινίχθηκε με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ότι η βρετανικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν ότι επίκειται τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και ότι μάλιστα είχαν ανακαλύψει τα ίχνη του ανδρός που θα την επιχειρούσε και πως παρ’ όλα αυτά την άφησαν να εξελιχθεί.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Άλλη μια επίθεση στο Λονδίνο από έναν χαμένο τρομοκράτη. Αυτοί είναι άρρωστοι και παράφρονες άνθρωποι, που βρίσκονται στο στόχαστρο της Σκότλαντ Γιαρντ. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

 «Οι χαμένοι τρομοκράτες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με πολύ σκληρότερο τρόπο. Το ίντερνετ είναι το βασικό μέσο επιστράτευσής τους, από το οποίο θα πρέπει να τους αποκόψουμε και να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα».

Η αναρτήσεις αυτές «έβγαλαν από τα ρούχα της»  την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, που ξεκαθάρισε στο Αμερικανό πρόεδρο πως δεν ανέχεται τέτοιους υπαινιγμούς και πως η Scotland Yard κάνει ότι μπορεί για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία.

Λίγη ώρα αργότερα ο Λευκός Οίκος διέρρευσε πως ο Ντόναλτ Τραμπ δεν είπε και τίποτα σπουδαίο, παρά μόνο ζήτησε περισσότερη σκληράδα και πως θα επικοινωνήσει σύντομα με την Τερέζα Μέι για τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας