17:57 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση της για τον αυτόπτη μάρτυρα που δήλωσε ότι ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση της για τον αυτόπτη μάρτυρα που δήλωσε ότι ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός

Όπως έγραψε νωρίτερα το eREPORTAZ, μετά την εμφάνιση του αυτόπτη μάρτυρα που δήλωσε ότι ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, η Μίνα Αρναούτη έχει ήδη κληθεί, την Τρίτη, από την πταισματοδίκη Αθηνών η οποία διενεργεί την προκαταρκτική προκειμένου να καταθέσει.

Στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να στραφεί και νομικά εναντίον του 50χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε πέντε χρόνια μετά και κατέθεσε ότι τη μοιραία νύχτα συνόδευσε τον Παντελίδη, την Κυριάκου και την Αρναούτη μέχρι το αυτοκίνητο καθώς και ότι στο κάθισμα του οδηγού κάθισε η Κυριακού!

Όμως μέχρι να συμβούν όλα αυτά η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την νύχτα εκείνη πήρε θέση σήμερα με ανάρτηση της στην οποία χρησιμοποιεί μάλιστα και ανάρτηση από τα ELLINIKA XOAXES.

Στην ανάρτηση της αναφέρει:

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». ”Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού”» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook:

Μίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό: Φρόσω Κυριάκου – Ετοιμάζει μήνυση κατά του φερόμενου ως αυτόπτη μάρτυρα

Στον “πάγο” λόγω κορωνοϊού οι αγωγές για την υπόθεση Παντελίδη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας