9:07 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Μηνύµατα δυσαρέσκειας των παικτών στον Ατζούν

Μηνύµατα δυσαρέσκειας των παικτών στον Ατζούν

Μετά τον Τζέιμς Καφετζή και ο Νίκος Μπάρτζης πήγε φορτωμένος στο «Love It» του ΣΚΑΪ. Ο επονομαζόμενος «αγρότης» του «Survivor» έκανε ευθέως επίθεση στον Βασίλη Γρηγορόπουλο, για τα σχόλιά του όσο βρισκόταν μέσα στο reality.

Ο δημοσιογράφος, βέβαια, απάντησε και, μάλιστα, με ηρεμία και επιχειρηματολογία. Ούτως ή άλλως, όσοι ξέρουν τον Γρηγορόπουλο έχουν να λένε για το χιούμορ του και τη δημοσιογραφική προσέγγισή του σε κάθε θέμα. Έχει, άλλωστε, σταθεί ως αρχισυντάκτης σε πολλές εκπομπές.

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι η απάντηση του Γρηγορόπουλου. Η συμπεριφορά του Μπάρτζη επιβεβαίωσε τα παράπονα που έχουν οι περισσότεροι παίκτες του «Survivor» από τα σχόλια που γίνονται στις εκπομπές του καναλιού. Και, μάλιστα, κάποιοι φρόντισαν να φτάσει η δυσαρέσκειά τους έως τα αυτιά του Ατζούν.

Με στόχο, όπως λένε όσοι ξέρουν, να αποδεσμευθούν από τις συμβατικές υποχρεώσεις τους. Σε απλά ελληνικά, η δυσφορία για τα σχόλια του ΣΚΑΪ θεωρούν κάποιοι ότι μπορεί να τους ανοίξει αυτομάτως τον τηλεοπτικό αέρα και σε άλλα κανάλια.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας