18:15 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Μηνύει για συκοφαντία τον Π. Καμμένο ο Στ. Θεοδωράκης!

Μηνύει για συκοφαντία τον Π. Καμμένο ο Στ. Θεοδωράκης!
  • Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για συκοφαντία πραναγγέλει ο Σταύρος Θεοδωράκης
  • Αιτία, ένα ποστάρισμα στο Twitter του υπουργού κατά τη διάρκεια του debate της Κεντροαριστεράς
  • “Ο Θεοδωράκης φοράει μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;”, το ποστάρισμα που εξόργισε τον πρόεδρο του “Ποταμιού”

“Ο Θεοδωράκης φοράει μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;” αναρωτήθηκε στο διαδίκτυο ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια του debate των υποψηφίων του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, και αυτή η ανάρτηση ήταν αρκετή για να εξοργίσει τον πρόεδρο του Ποταμιού!

Μέρα μέρα μετά ήρθε η αντίδρασή του, αφού πριν από λίγο ανακοίνωσε πως θα μηνύσει τον Π. Καμμένο για συκοφαντία. Διαβάστε την ορισμένη αντίδραση του Στ. Θεοδωράκη:

Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας