16:09 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Μήνυμα Ιω. Λυτρίβη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων - «Είστε ήδη νικητές γιατί φτάσατε ως εδώ»

Μήνυμα Ιω. Λυτρίβη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων - «Είστε ήδη νικητές γιατί φτάσατε ως εδώ»

Καλή επιτυχία ευχήθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννα Λυτρίβη στο μήνυμά της προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που αρχίζουν αύριο Πέμπτη για τα ΕΠΑΛ και μεθαύριο, Παρασκευή για τα ΓΕΛ.

«Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μόνο μια δοκιμασία γνώσεων, αλλά και μια ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας τη δύναμη, την αφοσίωση και την επιμονή που έχετε αναπτύξει στη διάρκεια της σχολικής ζωής», ανέφερε η κα. Λυτρίβη και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είστε ήδη νικητές γιατί φτάσατε ως εδώ. Θυμηθείτε πως κάθε εμπόδιο είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και κάθε δοκιμασία μια ευκαιρία για βελτίωση».

Η υφυπουργός ενθάρρυνε τους υποψηφίους να αντιμετωπίσουν την εξεταστική διαδικασία με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. «Οι εξετάσεις είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία σας», σημείωσε, «με πάθος και πίστη στον εαυτό σας, συνεχίστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας».

Τέλος, η κα. Λυτρίβη σημείωσε ότι οι άνθρωποι του υπουργείου θα συνεχίσουν να καταβάλουν «κάθε δυνατή προσπάθεια» προκειμένου οι δρόμοι των επιλογών των παιδιών να είναι «καλοστρωμένοι και ανοιχτοί» και να εξασφαλιστεί ότι θα έχουν κάθε δυνατή βοήθεια όποια εκπαιδευτική διαδρομή και αν επιλέξουν. «Θα είμαστε δίπλα σας, υποστηρικτές στο ταξίδι σας, να σας ακούμε, να σας υποστηρίζουμε και να προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας», κατέληξε η υφυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάρτηση Δένδια για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης: «Η πολιτιστική κληρονομιά της Πόλης δεν σβήνει από την μνήμη”

ΚΚΕ: Ενημερώνουμε τον κ. Κασσελάκη ότι ο Ν. Μπελογιάννης εκτελέστηκε επειδή πήγε κόντρα στις «αξίες» που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας