6:27 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

"Μήνυμα" στον Κ. Μητσοτάκη το δείπνο Κ. Καραμανλή - Α. Σαμαρά στα βόρεια προάστια – Το «μενού» της συζήτησης

"Μήνυμα" στον Κ. Μητσοτάκη το δείπνο Κ. Καραμανλή - Α. Σαμαρά στα βόρεια προάστια – Το «μενού» της συζήτησης

“Μήνυμα” στον Κυριάκο Μητσοτάκη το δείπνο σε εστιατόριο στα βόρεια προάστια είχαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δείπνο έγινε με πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά ως ανταπόδοση σε αυτό που είχε διοργανώσει ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη προ μηνών.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και αρχηγοί της ΝΔ το τελευταίο διάστημα φέρεται πως βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ενώ θεωρείται βέβαιο πως ο κ. Καραμανλής θα βρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο του Αντώνη Σαμαρά που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο διάστημα και στην οποία ο Μεσσήνιος πολιτικός αναμένεται να τοποθετηθεί πρώτη φορά και για το ζήτημα των παρακολουθήσεων που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της πολιτικής συζήτησης το τελευταίο διάστημα.

Σίγουρα, όμως, το συγκεκριμένο δείπνο και η συζήτηση δύο τόσο βαρυσήμαντων στελεχών της ΝΔ, πραγματοποιείται σε μία δύσκολη περίοδο για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κυρίως εξαιτίας του θέματος των παρακολουθήσεων – στις λίστες που δημοσιεύθηκαν, ας μην ξεχνάμε ότι περιλαμβανόταν και το όνομα του Αντώνη Σαμαρά…

Επιπλέον, μπορεί τελικά ο Κώστας Καραμανλής να τήρησε την προσφιλή του συνήθεια της σιωπής στην πρόσφατη παρουσίαση βιβλίου όπου παρέστη, αν και δια στόματος Μανώλη Κοττάκη μάθαμε ένα πολύ χαρακτηριστικό σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για τις υποκλοπές – «εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες» – ωστόσο, δεν ξέρουμε αν θα πράξει το ίδιο και ο Αντώνης Σαμαράς προσεχώς.

Ο κ. Σαμαράς, σε λίγες ημέρες (7 Δεκεμβρίου), θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Παππάς για την κατάθεση του μάρτυρα Κ. Τόμπρα στο Ειδικό Δικαστήριο

Κ. Μητσοτάκης για τη δωρεά οργάνων της 21χρονης Έμμα: «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας