14:41 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Μήνυση στον ιατροδικαστή από την οικογένεια Παντελίδη

Μήνυση στον ιατροδικαστή από την οικογένεια Παντελίδη

Μήνυση για ψευδορκία φέρεται να έχει υποβάλει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σε βάρος του ιατροδικαστή Κώστα Κούβαρη, σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Πρόκειται για τον ιατροδικαστή που υπέγραψε την ιατρική γνωμάτευση στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Η πραγματογνωμοσύνη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο τραγουδιστής και είναι εκείνη που έχουν λάβει υπόψη όλοι οι εισαγγελείς οι οποίοι έχουν χειριστεί την υπόθεση.

Αντίθετα το βασικό εύρημα της έκθεσης των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων Γιώργου και Αντρέα Τζιρκαλλή, είναι  ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού αλλά στη θέση του συνοδηγού.

Ανατροπή-σοκ στη υπόθεση Παντελίδη: “Δεν οδηγούσε ο Παντελής”

Υπάρχουν πάντως καταθέσεις που μαρτυρούν ότι ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης, ενώ το πόρισμα του διορισμένου από τον πταισματοδίκη πραγματογνώμονα για το πως βρέθηκε το σώμα του άτυχου τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού και με την πλάτη στην πόρτα του αυτοκινήτου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλοι οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκρούεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας θα πεταχτούν στη δεξιά μεριά του οχήματος, όπως και συνέβη.

Ο θανών όταν τον χτυπά η σιδερένια δοκός έχει την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και μάλιστα παράλληλα με αυτή. Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί γύρο από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας