5:43 Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Μηνυτήρια αναφορά της Σ. Τομαρά κατά της βουλευτού Κ. Παπακώστα για την επιβολή προστίμων στους εγκλωβισμένους οδηγούς!

Μηνυτήρια αναφορά της Σ. Τομαρά κατά της βουλευτού Κ. Παπακώστα για την  επιβολή προστίμων στους εγκλωβισμένους οδηγούς!

Η γνωστή δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας  Κατερίνας Παπακώστα λόγω των δηλώσεων της τελευταίας με τις οποίες πρότεινε την επιβολή προστίμων στους οδηγούς που είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική οδό και άλλες κεντρικές αρτηρίες.

Η επιστολή της κυρίας Τομαρά που συνοδεύει την Μηνυτήρια Αναφορά.

Αξιότιμη κυρία Προϊσταμένη

δεδομένου των δριμειών κλιματολογικών συνθηκών στην Ελλάδα και της απουσίας μου στο εξωτερικό, σας αποστέλλω προσωπικά και ηλεκτρονικά την καταγγελία/μήνυση μου κατά της Βουλευτού Κ.Παπακώστα προκειμένου να τη διαβιβάσετε προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και να ενεργήσετε τα νόμιμα εκ του Συντάγματος και της ποινικής διαδικασίας.

Όπως γνωρίζετε και προσωπικά από προηγούμενες γραπτές και προφορικές επικοινωνίες μας, από τον περασμένο Αύγουστο βρίσκομαι εγκλωβισμένη στο Λονδίνο κατόπιν ισχυρής γραπτής σύστασης της Αγγλικής Αστυνομίας μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής μου και της ρητορικής μίσους που έλαβα διαδικτυακά για το σχόλιο μου στο τουιτερ αποκλειστικά από ΕΛΛΗΝΕΣ χρήστες και κατόπιν σοβαρής κωλυσιεργίας της Εισαγγελίας σας να προτάξει την Εισαγγελική παραγγελία ώστε η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει εγκαίρως τα ηλεκτρονικά στίγματα των υπόπτων.

Όλους αυτούς τους μήνες σκέφτομαι ότι είναι και ύποπτη η τόσο μεγάλη Εισαγγελική καθυστέρηση και η διαβίβαση εντολών στην ΕΛ.ΑΣ.

Με τιμή

Σταυρούλα Τομαρά

Διαβάστε εδώ την  ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κα Παπακώστα θα ήταν πρότυπο Υπουργού Πολιτικής Προστασίας στην ανάλγητη κυβέρνησή του κ. Μητσοτάκη»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας