0:09 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, στον Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ). Οι δύο προκηρύξεις όπως δημοσιεύτηκαν από τον φορέα, διεξάγονται εκτός ΑΣΕΠ.

Μέσω της προκήρυξη 1/2024 του ΟΑΣΑ, ζητούνται υποψήφιοι τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ), ενώ με την έκδοση του δεύτερου διαγωνισμού 2/2024, θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις υποψηφίων ΑμεΑ.

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ: Η κατανομή των θέσεων

Μετά και τη δημοσίευση της 2/2024 προκήρυξης, η κατανομή για μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ είναι η εξής:

  • Για την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), πέντε (5) θέσεις ειδικοτήτων: ΠΕ Οικονομολόγου (1 θέση), ΠΕ Πληροφορικής (1 θέση), ΠΕ Διοικητικού (1 θέση), ΠΕ Λογιστού (1 θέση) και ΠΕ Μηχανικού (1 θέση)
  • Για την κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) μία (1) θέση ειδικότητας : ΤΕ Οικονομικού
  • Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) τέσσερις (4) θέσεις ειδικότητας : ΔΕ Διοικητικού
  • Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) – ΑΜΕΑ: τρεις (3) συνολικά θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού οι οποίες θα καλυφθούν αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό (50%)

Αιτήσεις για προσλήψεις στον ΟΑΣΑ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (ηλεκτρονική) στον ΟΑΣΑ Α.Ε., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://proslipseis.oasa.gr/.

Προθεσμίες

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με επισύναψη των δικαιολογητικών τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας https://proslipseis.oasa.gr/ που θα ενεργοποιηθεί από 03/06/2024 μέχρι και την 18/06/2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκυλακάκης: Οι καταναλωτές να αλλάξουν τους παρόχους που βάζουν υψηλές τιμές στο ρεύμα

Χαρδαλιάς: Υποσχέθηκε έργα 546 εκατ. για τη Δυτική Αττική

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας