13:31 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Μy Style Rocks: O αστυνομικός και ακτιβιστής, αδελφός της παίκτριας που δήλωσε ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του

Μy Style Rocks: O αστυνομικός και ακτιβιστής, αδελφός της παίκτριας που δήλωσε ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του

Πρεμιέρα για το My Style Rocks η χθεσινή μέρα  και ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν ήταν η Έρη Λώλη .

Η 35 παίκτρια, η οποία εργάζεται σε κατάστημα ρούχων, είναι μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού. Μάλιστα ο αδελφός της είναι ο Μιχάλης Λώλης, ο αστυνόμος που εργάζεται ως αξιωματικός στο Τμήμα Αντιμετώπισης, Ρατσιστικής, Βίας και είχε απασχολήσει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του και των τοποθετήσεων του σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

Ο αδελφός της 35χρονης παίκτριας του My Style Rocks σε συνεντεύξεις του, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα έντυπα μέσα είχε μιλήσει, ανοιχτά, για την ομοφυλοφιλία, κάνοντας αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ είχε προκαλέσει πληθώρα σχολίων, όταν δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία, η οποία τον απεικονίζει, να δίνει ένα φιλί στο στόμα σε άτομο του ίδιου φύλου με εκείνον, κάτω από ένα ιερό σύμβολο, όπως είναι η ελληνική σημαία.

Μy Style Rocks: Ποιος είναι ο αστυνομικός και ακτιβιστής, αδελφός της παίκτριας που δήλωσε ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του | tlife.gr

Ο αδελφός της Έρης Λώλη είχε το θάρρος να μιλήσει ανοικτά για τις πεποιθήσεις του δηλώνοντας πως αγωνίζεται για το δικαίωμα όλων να κάνουν αυτό που επιθυμούν στην προσωπική τους ζωή. Ο αστυνόμος Μιχάλης Λώλης μιλώντας στη Lifo είχε πει:

»Μέχρι πριν από 2 χρόνια ζούσα διπλή ζωή. Δεν τολμούσα να σκεφτώ ότι θα το πω σε άνθρωπο του περιβάλλοντός μου, ενώ βρισκόμουν σε μακροχρόνια σχέση, συγκατοικούσα με τον σύντροφό μου, ταξιδεύαμε μαζί, ζούσαμε μια εντελώς φυσιολογική ζωή που ήταν όμως κρυφή.

Εννοείται πως οι φίλοι και η οικογένειά μου γνωρίζουν για μένα εδώ και πολλά χρόνια. Το εργασιακό περιβάλλον ήταν το τελευταίο προπύργιο.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας