12:11 Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Μύκονος: Κατεδαφίζουν τις αυθαίρετες κατασκευές στην παραλίες της Ελιάς (φωτό-βίντεο)

Μύκονος: Κατεδαφίζουν τις αυθαίρετες κατασκευές στην παραλίες της Ελιάς (φωτό-βίντεο)

Όταν υπάρχει πολιτική βούληση και η σωστή δικαστική εποπτεία τότε στην Ελλάδα γίνονται θαύματα. Και αξίζουν συγχαρητήρια στον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου κ. Τσορμπατζόγλου για τον τρόπο με τον επιτελεί το καθήκον του.

Τρέχουν για να κατεδαφίσουν πριν το σφραγίσουν. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα έχουν προγραμματιστεί 2 κατεδαφίσεις στη Μύκονο στην παραλία της Ελιάς.

Πρόκειται για περιπτώσεις οι οποίες έχουν τελεσιδικήσει παλιότερα, συγκεκριμένα 2015 και του 2021, αλλά τα πρωτόκολλα κατεδάφισης δεν είχαν εκτελεστεί.

Το ένα πρωτόκολλο αφορά μια μικρή κατασκευή σκάλα-γλύστρα σε εγκατάσταση θαλάσσιων σπορ και το άλλο αφορά εγκαταστάσεις γνωστού καφέ μπαρ που έχει χτιστεί εν μέρει στον αιγιαλό.

Η κατεδάφιση έχει λάβει την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθώς θα πραγματοποιηθεί με χορηγό τον ίδιο που κάλυψε τα έξοδα κατεδάφισης στην παραλία της Μερσίνας

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το XPLOREMYKONOSNEWS.GR θα δείτε ότι η επιχείρηση έχει ξεκινήσει να ξηλώνει από μόνη της τα αυθαίρετα.

Μύκονο

Με πληροφορίες από το XPLOREMYKONOSNEWS.GR/megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορυδαλλός: Στελέχη του ΣΚΑΪ για κατάθεση στη ΓΑΔΑ – Το όχημα της δολοφονίας ανήκει στον Αλαφούζο

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο που δολοφονήθηκε ο Ρουμπέτης ανήκει στον Αλαφούζο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας