12:39 Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Μύκονος: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε δικηγόρο που «έσπασε» την καραντίνα -Ήταν στις λίστες του ΕΟΔΥ

Μύκονος: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε δικηγόρο που «έσπασε» την καραντίνα -Ήταν στις λίστες του ΕΟΔΥ

Δικηγόρος που έσπασε την καραντίνα για τον κορωνοϊό συνελήφθη στη Μύκονο. Πρόκειται για δικηγόρο που ήταν στις λίστες του ΕΟΔΥ με τα άτομα που έπρεπε να βρίσκονται σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα. Ωστόσο, ο δικηγόρος ταξίδεψε από την πρωτεύουσα στη Μύκονο, όπου μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για προσωπική του υπόθεση που αφορούσε σε καταγγελία σε βάρος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί των ανέμων.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου διαπίστωσε ότι ο καταγγέλλων είναι στη λίστα του ΕΟΔΥ με τα άτομα που έπρεπε να βρίσκονται σε καραντίνα, διότι πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός του ήταν φορέας του κορωνοϊού. Έτσι, ο δικηγόρος συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς ανήκει στον δικηγορικό σύλλογο των Κυκλάδων και έχει σπίτι στη Μύκονο. Ο δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του διοικητή του Α.Τ. Μυκόνου.

Για την περίπτωση του δικηγόρου έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν ιχνηλάτηση αλλά και να διαπιστωθεί εάν ο δικηγόρος είναι και ο ίδιος φορέας του κορωνοϊού ή όχι.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας