12:29 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Μύκονος: Συνελήφθη 28χρονος με 1,5 κιλό κοκαΐνης την οποία έκρυβε σε... playstation

Μύκονος: Συνελήφθη 28χρονος με 1,5 κιλό κοκαΐνης την οποία έκρυβε σε... playstation

Στα χέρια των ανδρών της ειδικής ομάδας της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος έπεσε ένας 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει στην κοσμοπολίτικη Μύκονο 1,5 κιλό κοκαΐνης. Οι λιμενικοί, μετά από αξιοποιήση πληροφοριών και με την πολύτιμη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου Ugly, προχώρησαν στη σύλληψή του.

 

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: 52χρονος Αλβανικής καταγωγής τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του

 

Ήταν χθες το βράδυ στις 21.30, όταν το Blue Star  κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυκόνου και  ο 28χρονος δράστης αποβιβάστηκε από το πλοίο, έχοντας στην κατοχή του 1,5 κιλό κοκαΐνης, την οποία είχε κρύψει στις αποσκευές του και συγκεκριμένα σε …playstation, για να τη διακινήσει στο νησί των ανέμων. Εκεί τον περίμεναν, όμως, οι άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών και όταν τον έλεγξαν και τον ρώτησαν για την παιγνιδομηχάνη, αυτός απάντησε πως την θέλει για να παίζει μόνο που δεν… είχε δισκέτες μαζί του.

Οι λιμενικοί άνοιξαν το ηλεκτρονικό παιγνίδι και έντοπισαν την ποσότητα της κοκαΐνης τυλιγμένη με πολλά στρώματα πλαστικής μεμβράνης ενώ ανάμεσα τους  είχε βάλει γράσο έτσι ώστε τα ναρκωτικά να μην μπορούν να μυριστούν από τους σκύλους της Δίωξης των Ναρκωτικών.

Οι άνδρες του Λιμεναρχείου του πέρασαν τις χειροπέδες και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί  στον Εισαγγελέα. Πηγές του Λιμενικού Σώματος κάνουν λόγο πως ο 28χρονος dealer  ανήκει σε κύκλωμα κοκαΐνης και με την έναρξη της τουριστικής περιόδου ήθελε να τη διοχετεύσει στην υψηλή πελατεία της κοσμοπολίτικης Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης: 

Η Covid-19 δεν κολλάει στη… Μύκονο

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας