11:19 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ν. Γιαννακοπούλου: Θα συζητάμε ως το 2025 για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ;

Ν. Γιαννακοπούλου: Θα συζητάμε ως το 2025 για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ;

Η Νάντια Γιαννακοπούλου επανήλθε στο θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που έχει τεθεί μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Η βουλευτής μίλησε στο Action 24, εν μέσω αναβρασμού, μετά και τις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που άνοιξαν το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Τα πράγματα πρέπει να τα δούμε αποδραματοποιημένα κι όπως είναι. Με μεγάλη υπευθυνότητα. Αυτή είναι η έγνοια μου. Υπάρχει ένα εκλογικό αποτέλεσμα που καλώς ή κακώς είναι πολύ κάτω από τους στόχους που είχαμε θέσει. Αυτό που βγήκα και είπα από την πρώτη μέρα, εκφράζοντας την αγωνία των ψηφοφόρων μας, που έχουν ελπίδα και προσδοκία στο ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει να συγκληθούν τα όργανα; Να δούμε τι έγινε. Τι δεν πήγε καλά» ανέφερε αρχικά η Ν. Γιαννακοπούλου, και συνέχισε: «Πρέπει να συγκληθούν τα όργανα και να κάνουμε την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Πρώτα να δούμε τι έγινε λάθος. Τα θέματα της φυσιογνωμίας, των πολιτικών επιλογών και της στρατηγικής. Μέσα σε όλα αυτά, θα το πω ευθαρσώς, τίθεται και το ζήτημα του πρόεδρου. Οι πολιτικές εκφράζονται από πρόσωπα, τα οποία έχουν ευθύνες. Ο πρόεδρος δεν υπάρχει μόνο για να παίρνει το χειροκρότημα, όταν τα πράγματα πάνε καλά.

Υπάρχει και για να αναλαμβάνει την ευθύνη, όταν δεν πηγαίνουν καλά. Πόσο μάλλον όταν η ευθύνη των πολιτικών επιλογών είναι αποκλειστικά δική του. Πρέπει να τα συζητήσουμε όλα. Είναι χρέος μας απέναντι στον κόσμο μας, ο οποίος θέλει να δει το ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικό κόμμα. Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο συμβάν – Γιός ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του

Φρέντι Μπελέρης: «Η μόνη δίκαιη απόφαση θα ήταν η αθώωσή μου»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας