9:22 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία

Νάσος Ηλιόπουλος: Με αφορμή την έξαρση κορωνοϊού στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την τρομακτική πίεση που από τις επιλογές της κυβέρνησης δέχεται το ΕΣΥ, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει με ανάρτησή του ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, πρέπει να φύγουν!».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει τη στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι γονείς θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς και θα πάνε στην εργασία τους ενώ τα παιδιά τους είναι θετικά ενώ αρνείται τη χορήγηση αδειών ειδικού σκοπού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ:


«Σήμερα καταγράφηκαν άλλα 10.000 κρούσματα σε μαθητές και μαθήτριες. Μαζί με τα χθεσινά 15.000 αποτυπώνουν μια τεράστια διασπορά.
Η κυβέρνηση όμως πανηγυρίζει. Πανηγυρίζει τη στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι γονείς θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς και θα πάνε στην εργασία τους ενώ τα παιδιά τους είναι θετικά.
Αρνείται να δώσει άδειες ειδικού σκοπού με αποτέλεσμα να επιταχύνει την διασπορά.
Πανηγυρίζει τη στιγμή που μετά από κάθε εφημερία σε μεγάλο νοσοκομείο έχουμε συμπολίτες μας να μένουν στους διαδρόμους ή σε φορεία και ράντζα στα επείγοντα να περιμείνουν για ένα κρεβάτι. Μέχρι αργά χθες το βράδυ 17 ασθενείς έμειναν σε φορεία στο κρατικό της Νίκαιας.
Δεν μεταφέρονται στα ιδιωτικά γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει δώρο στις κλινικές ειδικά κριτήρια εισαγωγής ασθενών covid “χωρίς την παρουσία συμπτωμάτων πολύ σοβαρής νόσου”.
Μετατροπή της πανδημίας σε πεδίο κερδοσκοπίας σε βάρος της κοινωνίας από μία κυβέρνηση που ποτέ δεν πίστεψε στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, πρέπει να φύγουν!».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας