21:05 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύψεις «φωτιά» της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Σκοτωθήκαμε, μανουριάσαμε και…»

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύψεις «φωτιά» της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Σκοτωθήκαμε, μανουριάσαμε και…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και για το πρόσφατο σχόλιό της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ αποκάλυψε και όσα είχαν γίνει ανάμεσά τους την περίοδο που συνεργάστηκαν.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Παρακολουθείς την αναπαραγωγή των σχολίων σου στα sites;
Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα το αντίθετο. Εξάλλου πολλές φορές με κάνουν tag και mention ή άλλα μου τα στέλνουν.

Οπότε φαντάζομαι πως είδες τι έγινε με εκείνο το σχόλιό σου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Ναι, το είδα.

Κάποιοι είπαν ότι τη «χάιδεψες».
Εγώ είπα απλώς την αλήθεια. Διάβασα ότι η Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα. Θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω. Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ό,τι είχα να πω το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη. Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο άδικο.

Αν η Ναταλία ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που εγώ συγκρούστηκα και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι – όχι με τον καλύτερο τρόπο. Τότε λοιπόν μου έλεγαν κάποιοι: «Είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα χατίρια». Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα και έφυγα. Και ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό.

Ήταν αυτή η πιο δύσκολη χρονιά σου στην τηλεόραση;
Όχι, έχω περάσει και πιο δύσκολες. Ήταν μια χρονιά με δύσκολες ισορροπίες που ίσως δεν είχα την ωριμότητα να τις χειριστώ. Ο καιρός όμως πέρασε, έλυσα τα θέματά μου με όσους έπρεπε να τα λύσω, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντίνας. Πέρασαν 10 χρόνια, είναι μια καινούρια Κωνσταντίνα και είμαι μια καινούρια Ναταλία. Πρέπει να σταυρώνουμε αυτό το κορίτσι για πάντα; Έφταιγε μόνο εκείνη; Αποκλειστικά;

Και για αυτό σε κατηγόρησαν, γιατί δεν έδωσες ονόματα.
Αλήθεια; Εγώ πρέπει να τα κάνω όλα; Τότε που έπρεπε να είμαι καλή με όλους, δεν ήμουν. Οπότε μη μου λέτε τώρα ότι είμαι καλή με όλους.

Όταν η Γερμανού είχε πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή της Σπυροπούλου
Ωστόσο, δύο χρόνια μετά από αυτό το συμβάν, η Ναταλία Γερμανού πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της ‘Σπίτι μου σπιτάκι μου’ δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha» είπε χαρακτηριστικά στην εν λόγω συνέντευξη.

Μάλιστα, η εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» έψαξε και βρήκε την εν λόγω συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στην οποία όπως θα δείτε το κλίμα… δείχνει πολύ καλή ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Ωστόσο κάποιες ατάκες, κυρίως της Ναταλίας Γερμανού, ίσως να προδίδουν κάποια αμηχανία.

Πηγή: in.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας