«Ναυάγησε» η δίωξη για συμμορία στο ΚΕΕΛΠΝΟ

«Ναυάγησε» η δίωξη για συμμορία στο ΚΕΕΛΠΝΟ

«Ναυάγησε» η διαβόητη υπόθεση για την σύσταση συμμορίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε -κατά το κατηγορητήριο- ως απώτερο στόχο την πρόσληψη 74 υπαλλήλων στον Οργανισμό.

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για την υπόθεση την οποία ανακίνησε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το eReportaz ο αντεισαγγελέας Εφετών, Ιωάννης Κελάμης, δέχτηκε τυπικά αλλά και ουσιαστικά τις πρόσφυγες τις οποίες είχαν καταθέσει τρεις εμπλεκόμενοι και συγκεκριμένα οι κ.κ. Πουλής, Θεοφιλάτου και Πολύζου και ουσιαστικά διέταξε την «ακύρωση» της δίωξης διατάσσοντας την επιστροφή της δικογραφίας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ουσιαστικά ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός δέχεται το επιχείρημα των πρώην στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι οι -υποτιθέμενες- προσλήψεις δεν έγιναν τον Απρίλιο του 2014 όποτε και αποδόθηκε τεχνηέντως η φερόμενη ως πράξη αλλά πολύ καιρό νωρίτερα.

Προεκλογικά μέσω πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος εφημερίδας είχε αναδειχτεί η συγκεκριμένη υπόθεση και η δικη η οποία είχε προσδιοριστεί για να γίνει. Κανείς όμως δεν έγραψε για την εξέλιξη της!

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:


Σχόλια