8:42 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

ΝΔ: Απαιτούμε διαγραφή Πολάκη

ΝΔ: Απαιτούμε διαγραφή Πολάκη

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί η Νέα Δημοκρατία, σε νέα ανακοίνωση για την ανάρτηση του βουλευτή, απορρίπτοντας ουσιαστικά την πρώτη αντίδραση της Κουμουνδούρου, μέσω κομματικών πηγών.

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία σε νέα ανακοίνωση για την ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, το κυβερνών κόμμα χαρακτηρίζει αυτονόητη τόσο τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και την αποπομπή του Νίκου Παππά από τα ψηφοδέλτια, μετά την καταδίκη του από το ειδικό δικαστήριο, για την υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επίσης αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππά», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση – «φωτιά» του Πολάκη: «Έχει προφανώς αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός μάχης»

«Αντιμαχία» Δημήτρη Μαρκόπουλου και Παύλου Πολάκη για την κάρτα αγορών

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας