16:40 Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

ΝΔ για ΑΥΓΗ: Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών

ΝΔ για ΑΥΓΗ: Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών

Σκληρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε η ΝΔ κατά της εφημερίδας “ΑΥΓΗ” και την κατηγορεί ότι στοχοποιεί τον εθελοντισμό με αφορμή σχετική ανάρτησή της με τίτλο “Εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού”.

Στο άρθρο της η ΑΥΓΗ αναφερόμενη “στις νοσηλεύτριες που εθελοντικά πάνε στη Θεσσαλονίκη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα γονατισμένα νοσοκομεία της πόλης” σημειώνει πως “από την άλλη έχεις τους επιχειρηματίες της Υγείας να πηγαίνουν στα κρυφά να ψωνίσουν ασθενείς από το ΑΧΕΠΑ κι από το «Παπανικολάου»”.

Επίσης το άρθρο της ΑΥΓΗΣ αναφέρει πως “Ας μην ξεχνούν, όμως, ότι όσο και να ηρωοποιήσουν τις εθελόντριες νοσηλεύτριες, πίσω από την κίνηση αυτή κραυγάζει η παραδοχή των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό, για τις οποίες ευθύνεται αποκλειστικά η ίδια η κυβέρνηση, που με επικοινωνιακά τεχνάσματα επιχειρεί να μπαλώσει τις τρύπες που η ίδια δημιούργησε”.

Η ΝΔ σε απάντηση στο άρθρο σημειώνει πως: “Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή” επισημαίνει σε σχόλιό της η ΝΔ και καταλήγει: “Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά”.

Διαβάστε επίσης 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας