8:52 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

ΝΔ: Γυναίκα χαστούκισε τη βουλεύτρια Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

ΝΔ: Γυναίκα χαστούκισε τη βουλεύτρια Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε η βουλεύτρια Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία – Μία γυναίκα την πλησίασε και τη χαστούκισε, καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε η βουλεύτρια του κόμματός της, Αγγελική Δεληκάρη, μέσα σε εκκλησία γιατί είχε ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της πως «συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία» και θεωρεί «αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Πώς συνέβη η επίθεση

Σύμφωνα με το proininews, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής (21/4), στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στην Καβάλα, όταν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μια γυναίκα πλησίασε την κ. Δεληκάρη και τη χαστούκισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα φέρεται να ήταν υποψήφια βουλεύτρια με πολιτικό κόμμα, ενώ το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία της Α. Δεληκάρη στη Θεία Λειτουργία. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλεύτρια.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας