20:27 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

ΝΔ: Νόθευσαν δημόσιο έγγραφο για να πλήξουν το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη - Θα κινηθούμε νομικά

ΝΔ: Νόθευσαν δημόσιο έγγραφο για να πλήξουν το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη - Θα κινηθούμε νομικά

Μια απίστευτη νοθεία σε δημόσιο μάλιστα έγγραφο για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βοστώνη, διακινείται το διαδίκτυο, κάνοντας τη Νέα Δημοκρατία, να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι πρόκειται για νόθευση δημοσίου εγγράφου.
αδίκημα το οποίο συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. «Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη» προαναγγέλλει.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας :

Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ το γνήσιο έγγραφο

Δείτε εδώ το παραποιημένο έγγραφο της Διαύγειας

Διαβάστε επίσης

Τ. Θεοδωρικάκος: Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ασφάλεια και τη σιγουριά στα δύσκολα

Α. Γεωργιάδης: Νέα πρόστιμα για αισχροκέρδεια στα καύσιμα υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας