21:24 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε 27 έμμεσους και άμεσους φόρους

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε 27 έμμεσους και άμεσους φόρους

Τους 27 έμμεσους και άμεσους φόρους «που αύξησε ο Σύριζα» υπενθύμισε με ανάρτηση του στο Facebook ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός απαντώντας στην εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ρωμανός είπε ότι η ΝΔ μείωσε φόρους και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ψεύδη και παραπλάνηση των πολιτών.»

Η ανάρτηση του κ. Ρωμανού είναι η εξής:

«Αγαπητή κ. Κεχαγιά, αντί άλλης απάντησης, απλά θα σας παραθέσω κάποιους από τους 27 έμμεσους και άμεσους φόρους που αύξησε ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους από τους 50 έμμεσους και άμεσους φόρους που μείωσε η ΝΔ.

Επί ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, αυξήθηκαν μεταξύ άλλων ο φόρος εισοδήματος, η φορολογία στις επιχειρήσεις, ο ΦΠΑ σε πολλά είδη και σε ακριτικά νησιά, η προκαταβολή φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι ασφαλιστικές εισφορές, μπήκε φόρος στον καφέ, στην κινητή τηλεφωνία, στην μπίρα κοκ.

Επί ΝΔ μειώθηκε, μεταξύ άλλων, ο φόρος εισοδήματος, η προκαταβολή φόρου, ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ σε μια σειρά ειδών και σε ακριτικά νησιά, καταργήθηκε η εισφορά αλληλεγγύης και ο φόρος γονικής παροχής για την πλειονότητα των συμπολιτών μας, ενώ μονιμοποιήθηκαν μία σειρά φοροελαφρύνσεων και αυξήθηκε το αφορολόγητο για οικογένειες με παιδιά.

Επιλογή σας να κάνετε το μόνο που ξέρετε διαχρονικά, δηλαδή να ψεύδεστε και να επιχειρείτε να παραπλανήσετε τους πολίτες. Υποχρέωσή μας να απαντάμε, αποκαθιστώντας την αλήθεια!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η συμφωνία για το μεταναστευτικό ήταν ιστορική επιτυχία

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: To δημόσιο αγαθό του νερού δεν μπορεί να δοθεί χάρισμα σε ιδιώτες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας