22:45 Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο; (Βίντεο)

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο; (Βίντεο)

Νέα Δημοκρατία για Καμμένο: Η ΝΔ αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ή να διαψεύσει “τον πρώην συγκυβερνήτη του”. Η ΝΔ αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ή να διαψεύσει “τον πρώην συγκυβερνήτη του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 

«Έχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα αφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Καμμένου περί εξαγοράς βουλευτών του. Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας δεν έχει ακόμα βρει μια κουβέντα για να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην συγκυβερνήτη του. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν το ερώτημα: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας; Θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του;».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπογραφή της συνθήκης των Πρεσπών λέγοντας: «Είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα, εγώ ήμουν το ‘αναγκαίο κακό’ όπως είπε.

Εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό… Φανταστείτε να υπήρχε στρατόπεδο Άρης Βελουχιώτης όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος, οι σχέσεις με την εκκλησία, άλλα νομοσχέδια και η συνθήκη των Πρεσπών για την οποία έφυγα από την πολιτική, κι από την κυβέρνηση».

Απάντηση για “εξαγορά” βουλευτών: “Εξαγορά” είναι και η θέση σε έδρανα

Ωστόσο απάντηση σε μια ανάρτηση στο twitter «περί εξαγοράς των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών», έδωσε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας πως εξαγορά είναι και η θέση στα έδρανα.
«Για να μην ψάχνετε φαντάσματα εξαγορά είναι και η θέση σε έδρανα ..», απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας