4:26 Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Νέα εξέλιξη: Η αστυνομία βρήκε αντικείμενο του Μπεν στο κτήμα της Κω

Νέα εξέλιξη: Η αστυνομία βρήκε αντικείμενο του Μπεν στο κτήμα της Κω

Αντικείμενο που ανήκει στον μικρό Μπεν βρέθηκε από τις αρχές, που ερευνούν το κτήμα στην Κω, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία του Νότιου Γιορσάιρ ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μετά τον έλεγχο που έγινε και στην οικογένειά του, το αντικείμενο ανήκει στο αγόρι που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει το αντικείμενο που ανακαλύφθηκε, ωστόσο υπογράμμισαν ότι εντοπίστηκε στο κτήμα και φέρεται να το είχε ο μικρός στην κατοχή του.

Αστυνομικός που συμμετείχε στην έρευνα δήλωσε ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ «πιθανότατα» πέθανε σε δυστύχημα κοντά στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε στην Κω το 1991.

Η αστυνομία «γνωρίζει ότι είναι νεκρός αλλά δεν μπορεί να τον βρει» δήλωσε η μητέρα του Μπεν Κέρι δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail.

Οι ανασκαφικές έρευνες στην Κω, οι οποίες τερματίστηκαν την Κυριακή, ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορίες ότι Κωνσταντίνος Μπάρκας, χειριστής χωματουργικού μηχανήματος που πέθανε πέρυσι, ενδέχεται να σκότωσε κατά λάθος τον Μπεν στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών κοντά στο αγρόκτημα των παπούδων του παιδιού την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η Κέρι Νίνταμ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο Μπάρκας «πήρε το μυστικό στον τάφο» και «πρέπει να καεί στην κόλαση».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας