5:12 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Νέα Ιωνία: Οι Αλβανοί σκότωσαν τον υδραυλικό που έβλεπε ποδόσφαιρο για εκδίκηση

Νέα Ιωνία: Οι Αλβανοί σκότωσαν τον υδραυλικό που έβλεπε ποδόσφαιρο για εκδίκηση

Δραματική τροπή φαίνεται πως έχει το μακελειό με έναν νεκρό σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η Αστυνομία εξετάζει την εκδοχή ο υδραυλικός που βρισκόταν στην καφετέρια να μην δέχθηκε τις σφαίρες από λάθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο αδερφός του υδραυλικού, που βρισκόταν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία και δέχθηκε τα πυρά από τη συμμορία των Αλβανών, είχε θέματα μαζί τους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο υδραυλικός φαίνεται εκείνο το βράδυ να μπήκε στη μέση και να τους ρώτησε για ποιο λόγο βρίσκονται στο μαγαζί. Έτσι, φαίνεται πως δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί μάλιστα έχουν βρει και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο εξετάζουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας εξετάζεται αν φώναξε τη συμμορία για να μάθει ποιος είχε μαχαιρώσει τον 15χρονο παιδί του.

Επίσης, ο αρχηγός της συμμορίας των Αλβανών είχε δεχθεί απόπειρα, κάτι για το οποίο θεωρούσε υπεύθυνο τον αδερφό του υδραυλικού που έπεσε νεκρός. Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση. 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ereportaz.gr


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας