Πέμπτη 12 Ιουνίου 2025

Νέα Σμύρνη: Πατέρας σκότωσε με μαχαίρι τον 45χρονο γιό του

Ο αδελφός του θύματος ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία όταν έφτασε, είδε τον 45χρονο σε μία λίμνη αίματος.

Η οικογένεια επί χρόνια ζούσε ένα δράμα καθώς ο 45χρονος, παρά τις προσπάθειες να τον βοηθήσουν να απεξαρτητοποιηθεί, κυλούσε συνεχώς στα ναρκωτικά.

Για χρόνια ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα σύμφωνα με γείτονα και φίλο του δράστη, προσπαθούσαν επί χρόνια να τον βοηθήσουν με κλινικές, ωστόσο πάντα κυλούσε πίσω στα ναρκωτικά.

«Το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες ήταν συχνοί. Ο άνθρωπος (ο πατέρας) για 25 χρόνια έδινε τιτάνιο αγώνα να τον γλιτώσει από τα ναρκωτικά. Ταλαιπωρούνταν με αυτό το θέμα. Εφτασε στο σημείο το 2011-12 να τον βάλει φυλακή ο ίδιος μήπως και καθαρίσει. Βγήκε και άρχισαν τα ίδια προβλήματα το 2018. Ετρεχαν σε νοσοκομεία και κλινικές συνέχεια. Υπήρχαν όμως συνεχώς τσακωμοί» ανέφερε ο γείτονας της οικογένειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ