16:39 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 22χρονης στο Λονδίνο – Οι φίλες της εντόπισαν το πτώμα της

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 22χρονης στο Λονδίνο – Οι φίλες της εντόπισαν το πτώμα της
  • Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο
  • Το σώμα της νεαρής γυναίκας που βρέθηκε σε ένα πάρκο βόρεια του Λονδίνου την Τετάρτη στο πάρκο Φίνσμπουρι, ανακάλυψαν οι φίλοι της που την αναζητούσαν εναγωνίως
  • Η αστυνομία εξέδωσε νέα έκκληση προκειμένου να συλλέξει κι άλλα στοιχεία σχετικά με το θάνατο της Iuliana Tudos

Ο επιθεωρητής Ντες Φάνι της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, δήλωσε πως το πτώμα της κοπέλας ανακάλυψαν οι φίλες της που την αναζητούσαν. Αποκάλυψε επίσης πως εξετάζεται μία σκηνή που χρησιμοποιείται από τουλάχιστον έναν άστεγο: «Η σκηνή βρίσκεται μέσα στην περιοχή της έρευνας και εξετάζεται στο πλαίσιο της τρέχουσας έρευνας. Γνωρίζουμε ότι στη σκηνή έμεναν ένας ή και περισσότεροι άστεγοι».

Ο επιθεωρητής προέτρεψε το κοινό να παραμείνει ήρεμο, παρόλο που δεν έχουν γίνει συλλήψεις πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία της Tudos: «Καταλαβαίνουμε ότι η τοπική κοινωνία μπορεί να έχει ανησυχίες, αλλά θέλω να καθησυχάσω τους ανθρώπους πως περιστατικά τέτοιας φύσεως είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αστυνομία εργάζεται ακούραστα, ακολουθώντας πολλές γραμμές έρευνας για να εντοπίσει το άτομο ή τα άτομα – γι’ αυτό η περιοχή θα πρέπει να παραμείνει αδρανής για αρκετό καιρό.Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να είναι προσεκτικοί, αλλά όχι ανήσυχοι, και να αναφέρουν οτιδήποτε ύποπτο έχουν δει στην αστυνομία».

Η 22χρονη κοπέλα ήταν ρωσικής και ελληνικής καταγωγής και ζούσε πολύ κοντά στο πάρκο όπου βρέθηκε νεκρή. Οι φίλοι της την είδαν για τελευταία φορά περίπου στις 8 το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου, όταν πήγαινε να πάρει το λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της από το Κάμντεν Παρκ.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας