23:51 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Νεκρές βρέθηκαν η Μις Ονδούρα και η αδελφή της

Νεκρές βρέθηκαν η Μις Ονδούρα και η αδελφή της

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, και η αδελφή της, Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες, οι οποίες αγνοούνταν από την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ονδούρας, οι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν στις όχθες ενός ποταμού, λίγο μετά τη σύλληψη του αρραβωνιαστικού της δεύτερης, ο οποίος είναι και ο κύριος ύποπτος για τη διπλή ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε χθες τη σύλληψη του Πλουτάρκο Ρουίς, αρραβωνιαστικού της Σοφίας Τρινιδάδ Ερνάντες, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τις δύο αδελφές το ίδιο βράδυ που της απήγαγε.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε 100% ότι είναι εκείνες», δήλωσε ο διοικητής της δικαστικής αστυνομίας Λεάντρο Οσόριο, ενώ μετά τη σύλληψη του Ρουίς οι αρχές ανακοίνωσαν ότι «Κρατούμε τον φυσικό αυτουργό αυτών των ειδεχθών πράξεων. Έχουμε βρει το όπλο του εγκλήματος και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για να τις μεταφέρει».

Υπενθυμίζεται ότι η Μις Ονδούρα, 19 ετών, και η αδελφή της, εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, μετά από ένα πάρτι γενεθλίων κοντά στην γενέτειρά τους, Σάντα Μπάρμπαρα.

Η Μαρία Χοσέ θα μετέβαινε σήμερα στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, πέρα από τον συλληφθέντα Ρουίς.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας