Νέο αφεντινό στην πρωϊνή ζώνη; Η Ζέτα Δούκα απειλεί τον Αυτιά

Νέο αφεντινό στην πρωϊνή ζώνη; Η Ζέτα Δούκα απειλεί τον Αυτιά

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή μία γοητευτική ηθοποιός – παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Thrive». 

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει ως βασικό θέμα το πώς να αποκτήσουμε καλύτερο τρόπο ζωής το οποίο παρουσιάζει η Ζέτα Δούκα!

Περιλαμβάνει ρεπορτάζ, αφιερώματα και φυσικά συνεντεύξεις με πρόσωπα. Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία θα συνομιλούν κάθε εβδομάδα με τη Ζέτα για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Σε κάθε επεισόδιο θα απολαμβάνουμε συζητήσεις, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν έξυπνες ιδέες και μεθόδους από τις οποίες όλοι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση, ώστε να εξασφαλίσουμε ευημερία στην καθημερινότητά μας όντας απαλλαγμένοι από στρες, άγχος, κούραση και προσωπικά διλήμματα.

Μετά τα πρώτα 15 λεπτά της κυριακάτικης εκπομπής άρχισαν να συμβαίνουν ανέλπιστα πράγματα τα οποία κανείς δεν περίμενε.

Στις 9 το πρωί η παρουσιάστρια βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα.

Βλέποντας στο σταθμό του Αμαρουσίου τα νούμερα τηλεθέασης δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η Ζέτα Δούκα σάρωσε τα πάντα απειλώντας ακόμα και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Στο δυναμικό κοινό η Ζέτα Δούκα κατέκτησε την πρωτιά στην προτίμηση των τηλεθεατών, φτάνοντας το εντυπωσιακό 18,5%. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια με αφορμή τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας, αλλά και τα θετικά μηνύματα που έλαβε από τους τηλεθεατές, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Τι κι αν βρέχει; Στην καρδιά μου έχω ήλιο. Το Thrive πήγε υπέροχα χθες κι εγώ χαίρομαι όχι μόνο για την επιτυχία του στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να βλέπουν και τέτοιες εκπομπές στην τηλεόραση».

Σχόλια