4:22 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Νέο μήνυμα από την efood με όπισθεν ολοταχώς - Τι αναφέρει

Νέο μήνυμα από την efood με όπισθεν ολοταχώς - Τι αναφέρει

Όπισθεν ολοταχώς η εταιρεία efood μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ενέργεια της να ενημερώσει 115 από τους διανομείς της ότι μπορούν είτε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους ως freelancers είτε να διακόψουν.

Η εταιρεία ήδη με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για λάθος στην επικοινωνία.  Σήμερα με νέο μήνυμα απευθύνθηκε και πάλι προς τους 115 διανομείς της ενημερώνοντάς τους πλέον ότι μπορούν να προχωρήσουν σε ανανέωση της σύμβασής του και με τους υφιστάμενους όρους, εάν το επιθυμούν.

efood

“Αγαπημένοι μας riders, δεδομένης της λανθασμένης επικοινωνίας που έλαβαν ορισμένοι συνάδελφοί μας την Τετάρτη, και όπως αναφέραμε και στο σχετικό δελτίο Τύπου, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η διασφάλιση των δικαιωμάτων σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτόν τον λόγο, αντιθέτως με τα όσα ακούγονται και έχουν γραφτεί περί εκβιασμού, διευκρινίζουμε ότι όλοι οι διανομείς θα συνεχίσετε να έχετε την επιλογή: Να ανανεώσετε με τη λήξη την υπάρχουσα σύμβασή σας με τους ίδιους όρους. Εφόσον το επιθυμείτε να γίνετε freelancers” αναφέρει το μήνυμα.

Ωστόσο η εταιρεία είχε ήδη γίνει στόχος σφοδρότατων επικρίσεων που εκδηλώθηκε μέσα από τη μαζική αποχώρηση πελατών από το app όπως και από τη δυσμενή βαθμολόγησή του στις κριτικές, πέφτοντας στα 1,1 αστεράκια στην πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μικρής έντασης επεισόδια ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Γλυκά Νερά: Νοικιάστηκε η μεζονέτα – Ποιός είναι ο νέος ένοικος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας