18:48 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Νέος διευθυντής της Emirates για Ελλάδα ο Ibrahim Ghanim

Νέος διευθυντής της Emirates για Ελλάδα ο Ibrahim Ghanim

Η Emirates ανακοινώνει ότι τα καθήκοντα του διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας για την Ελλάδα και την Αλβανία αναλαμβάνει από 1ης Νοεμβρίου 2022 ο Ibrahim Ghanim. Η αλλαγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο ευρύτερων μετακινήσεων των διοικητικών στελεχών της Εμπορικής Διεύθυνσης σε Ευρώπη, Δυτική Ασία, Μέση και Άπω Ανατολή, καθώς η αεροπορική εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της ταξιδιωτικής ζήτησης και της χαλάρωσης των περιορισμών, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο νέος διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Ibrahim Ghanim, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην αεροπορική εταιρεία από τη Ζιμπάμπουε. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Emirates στην Τυνησία, στην οποία παρέμεινε για περίπου τρία χρόνια, ενώ ακολούθησαν η Αίγυπτος και η Λιβύη, όπου παρέμενε επίσης τρία χρόνια.

Στο πλαίσιο των μετακινήσεων, 11 στελέχη της αεροπορικής εταιρείας που έχουν ζήσει και εργαστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τοποθετούνται σε αγορές στρατηγικής σημασίας, με σκοπό να αξιοποιήσουν την εμπειρία που έχουν αποκτήσει, ώστε να αναπτύξουν νέες στρατηγικές για τις εμπορικές δραστηριότητες της Emirates.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέκταση της ψηφιακής κάρτας εργασίας

Η Meta απολύει περισσότερους από 11.000 υπαλλήλους

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας