16:15 Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητώ από τον λαό να είμαστε η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη

Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητώ από τον λαό να είμαστε η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ομιλία στους νέους βουλευτές του κόμματος και στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Την πρώτη ομιλία του, στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείες των νομαρχιακών επιτροπών και τον τομέων του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές, πραγματοποιεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε αποτίμηση του αποτελέσματος στις εκλογές προχωρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και θέσει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το κόμμα στις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου. «Δεσμεύομαι στη νέα γενιά της πατρίδας μας πως πρωταρχικός μας αγώνας θα είναι να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που της αξίζουν. Ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εκπροσωπεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Δεν επιδιώκουμε να διαιωνίζουμε τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε.Ούτε και διαμορφώνουμε παράλληλους κόσμους ευδαιμονίας με χρήματα των επόμενων γενεών, όπως κάνουν οι λαϊκιστές με τη γραβάτα για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία.Να πείσουμε ακόμη περισσότερους πολίτες ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη.Ότι είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Για να μπορούν να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους σε έναν κόσμο αβέβαιο και ταραγμένο» αναφέρει, μεταξύ άλλών, ο Νίκος Ανδρουλάκης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας