More

  Νίκος Ι. Νικολόπουλος: «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ»

  Με την απόφαση της Ε.Ε για ΜΗ ΚΥΡΩΣΕΙΣ στη Τουρκία, η εξωτερική πολιτική των ΑΡΙΣΤΩΝ δείχνει την γύμνια της.
  Συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις των ξένων και κάνει την υπερήφανη διαπραγμάτευση “κατόπιν Εορτής ”

  του Νίκου Ι. Νικολόπουλου
  Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

  Ας θυμηθούμε ενδεικτικά γεγονότα:
  • Παράνομη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης,
  • Αποπομπή του Έλληνα Πρωθυπουργού από την Επιτροπή για τη συζήτηση του Λιβυκού θέματος αλλά τη συμμετοχή του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν
  • Καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις του εναερίου και θαλάσσιου χώρου μας,
  • Επί μήνες παραβιάζουν την υφαλοκρηπίδα μας
  • Τα γεγονότα των Βαρδουσίων
  και πολλά άλλα.
  Δυστυχώς ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ δεν δείχνουν να διακατέχονται από κανένα αίσθημα αξιοπρέπειας, εθνικής υπερηφάνειας και ελευθερίας.
  Μπορούν να πολιτεύονται χάριν μιας ήρεμης, «ποιοτικής», «καλύτερης» ζωής σε ένα ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟ καθεστώς δουλείας ; Όχι. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν έχουν καμιά σχέση με τις απόψεις που εκφράζουν κάποιοι παρατρεχάμενοι του ΜΑΞΙΜΟΥ που δηλώνουν απόγονοι των Οθωμανών .
  Η συντριπτική πλειοψηφία του υπερήφανου ελληνικού λαού , περίμενε το βέτο του πρωθυπουργού…στη σύνοδο κορυφής , μετά τις προαναγγελίες του κυβερνητικού εκπρόσωπου και όλων των παπαγάλων του Μητσοτάκη ότι θα υπάρξουν σκληρές κυρώσεις.
  Δεν υπάρχει όμως στην Σύνοδο Κορυφής, ψήφισμα που να επιβάλλει αυστηρές και άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία… και παρ’ ότι όφειλε να ασκήσει βέτο ο Έλληνας πρωθυπουργός στις αποφάσεις της Ε.Ε. δήλωσε πως κάναμε ένα βήμα…Δειλός, Άβουλος και Μοιραίος αντάμα. Ίσως και Γελοίος.
  Δεν μας είπε μπροστά η πίσω ;
  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με όλα τα φερέφωνα της που πανηγύριζε για τις κυρώσεις που θα δάγκωναν, τώρα, μετά από τέσσερις μήνες ακόμη εντονότερων Τουρκικών παραβιάσεων και προκλήσεων, μιλά για μια «Ευρώπη που έκανε το πρώτο βήμα και υποστηρίζει πως η απειλή κυρώσεων στην Τουρκία είναι το καλύτερο εργαλείο.»
  Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να πετύχει κυρώσεις στη Τουρκία παρά το γεγονός πως προηγήθηκε ένα τετράμηνο τουρκικών σεισμικών ερευνών από το Oruc Reis εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
  Ο Μητσοτάκης γύρισε στην Ελλάδα με άδεια χέρια … παρ’ ότι μια και μόνη βασική επιδίωξη είχε θέσει από καιρό ,την επιβολή εμπάργκο όπλων σε βάρος της Άγκυρας.
  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε για κυρώσεις που θα δαγκώνουν.
  Τελικά δεν έγινε τίποτε…
  Τελικά ούτε η Μέρκελ, ούτε Μακρόν ούτε …ούτε … κανείς υπολογίζει τον πρόθυμο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, κακή τη τύχη, πρωθυπουργό μας.
  Ο Μητσοτάκης λέει σε όλους ΝΑΙ και παίζει επικίνδυνα game’s σε θέματα αμυντικών συμφωνιών.
  Με την εξωτερική πολιτική και την άμυνα όμως ουδείς μπορεί να παίζει σε διπλά και τριπλά ταμπλό…
  Ειδικά όταν έχει να κάνει με χώρες επιπέδου Γαλλίας και με ηγέτες όπως είναι ο Μακρόν!
  Φθάνει το σχόλιο του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος υποδέχθηκε σχεδόν ειρωνικά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επιβεβαιώνει την αποτυχία της Συνόδου Κορυφής.
  Στη Τουρκία δεν υπάρχει απογοήτευση για τα αποτελέσματα της Συνόδου, μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης…
  Τι άλλο να σημειώσει κάποιος όταν Τουρκικά πανηγύρια για την ευρωπαϊκή σύνοδο μεταδίδει ακόμη και ο ΣΚΑΪ ;
  Ο Μητσοτάκης δείχνει να είναι τραγικά ανίκανος όταν αποδέχεται να πάει στις καλένδες το γερμανικό εμπάργκο όπλων στην Τουρκία και ακόμα χειρότερο … να σύρει την Ελλάδα χωρίς προϋποθέσεις , χωρίς εγγυήσεις και όρους στην πραγματοποίηση Διάσκεψης για την Ανατολική Μεσόγειο. Ένα σχέδιο που προωθεί επιμόνως ο Σαρλ Μισέλ με εντολή της Μέρκελ και έχει αποδεχθεί ο Ταγίπ Ερντογάν.
  Με τις δηλώσεις Γεραπετρίτη η κυβέρνηση έχει εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητήσει την κυριαρχία της χώρας μας στη ζώνη μεταξύ 6 και 12 ναυτικών μιλίων και δυστυχώς διευκολύνει τους Ευρωπαίους να θεωρούν τις έρευνες του Όρουτς Ρέϊς ως ενέργεια χαμηλής κλίμακας και όχι προκλητική πράξη όπως οι γεωτρήσεις.
  Επίσης η φοβία η και το χειρότερο οι δεσμεύσεις του Μητσοτάκη στη Μέρκελ δεν επέτρεψαν την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Κύπρο . Κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει γιατί άφησε αφύλαχτα τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος και επέτρεψε στην Τουρκία ανενόχλητα να παραβιάζει κυριαρχικά μας δικαιώματα με μονομερείς ενέργειες!
  Και εμείς τι κάνουμε ; «επί των ποταμών Βαβυλώνος»
  «Εκεί εκαθίσαμεν και εκλαύσαμεν εν τω μνησθήναι ημάς» των 200 ετών εξορίας μας στην «Ελεύθερη Ελλάδα»…
  Ο Άχρηστος σε εθνικά θέματα εξομοιούται με τον Προδότη. Το κακό που προξενούν είναι εξίσου σημαντικό
  Καιρός για αντίσταση για το καλό της πατρίδας !

  Διαβάστε επίσης 

  Νίκος Ι. Νικολόπουλος: Το τέλος της ανόδου και η επερχόμενη πτώση ενός «πορφυρογέννητου»

  Ν. Νικολόπουλος: Τι δήλωσε μετά την αθώωση του για τα όσα είχε πει που αφορούσαν τους ομοφυλόφιλους

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Φιλόζωη καταγγέλλει οδηγό Ι.Χ. ότι παρέσυρε και σκότωσε εξ επίτηδες σκυλίτσα – Οι αστυνομικοί της ζητούσαν να φέρει δικηγόρο για να γράψει την καταγγελία!

  Ερωτήματα εγείρει η στάση των αστυνομικών στο τοπικό τμήμα, καθώς ζήτησαν από την φιλόζωη εθελόντρια να φέρει δικηγόρο για να γράψει την καταγγελία ισχυριζόμενοι...

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: «Τρέχουν» οι πληρωμές – Το χρονοδιάγραμμα και οι δικαιούχοι

  «Τρέχουν» οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, ενώ ανοικτή θα παραμείνει η πλατφόρμα έως τις 16 Μαρτίου 2021, για την αποδοχή των ποσών...

  Πάει για 22 Μαρτίου η άρση των μέτρων – Τα σενάρια για το άνοιγμα του λιανεμπορίου

  Θετικό αποτύπωμα άφησε το πρώτο Σάββατο εφαρμογής των αυστηρότερων μέτρων του lockdown. Αν και είναι πολύ νωρίς για να έχουμε καλά νέα στα επιδημιολογικά...

  Παράτησαν στη μέση του δρόμου 94χρονο με κορωνοϊό στη Λέσβο(φωτό)

  Απίστευτες είναι οι καταγγελίες που κάνει η πρόεδρος της Κοινότητας Αγιάσου στην Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, ηλικιωμένος που έπασχε από κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο...

  Στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί: Τα ερωτικά γράμματα του Λιγνάδη

  Η εφημερίδα των μεγάλων αποκαλύψεων κυκλοφορεί με ρεπορτάζ που θα κάνουν «ΜΠΑΜ» και θα προκαλέσουν σεισμό! Διαβάστε την Κυριακή στην «ΜΠΑΜ»: Η άγνωστη ζωή του...