13:28 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Νίκος Νικολόπουλος: Η σιωπή του κ. Πελετίδη αποτελεί, ανοχή και συνενοχή στην βία κατά των γυναικών

Νίκος Νικολόπουλος: Η σιωπή του κ. Πελετίδη αποτελεί, ανοχή και συνενοχή στην βία κατά των γυναικών

Με αφορμή την έμφυλη βία που ασκήθηκε από Αντιδήμαρχο σε συμπολίτισσα του το περασμένο Σάββατο, ο Νίκος Νικολόπουλος ως επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση προς το Δήμαρχο Πατρέων  Κώστα Πελετίδη.

Ελπίζω ο κ. Πελετίδης, όπως αναφέρει  ο κ. Νικολόπουλος, να αποπέμψει τον Νταή συνεργάτη του που λόγω της εξουσίας του συμπεριφέρεται ως σύγχρονος Αλή Πασάς στην κάθε αδύναμη κυρά Φροσύνη με βία.

Πολύ περισσότερο όταν ο συγκεκριμένος συνεργάτης του έχει υποπέσει σε Αβανγκαρντισμό, από τις αρχές και τις αποφάσεις του Κ.Σ. της ΚΝΕ το 1977, για την «αγωνιστική ταξική πατριωτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας».

Και συνεχίζει ο κ. Νικολόπουλος λέγοντας προς τον δήμαρχο κ. Πελετίδη:

Κύριε Δήμαρχε,

Σε δημοσιεύματα στα τοπικά Μ.Μ.Ε., γίνεται αναφορά για το γεγονός της έμφυλης βίας που ασκήθηκε από συνεργάτη σας Αντιδήμαρχο προς συμπολίτισσα μας.

Το περιστατικό την οδήγησε να ζητήσει και την συνδρομή της Αστυνομίας, λόγω του φόβου της ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά του Νταή συνεργάτη σας θα επαναληφθεί.

Μέχρι σήμερα ως Δημοτική Αρχή, δεν έχετε προχωρήσει σε μια επίσημη ανακοίνωση ή διάψευση για το παραπάνω περιστατικό.

Η σιωπή αυτή που επιδεικνύετε, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα ότι το συμβάν έχει πραγματοποιηθεί και προσπαθείτε να το αποκρύψτε από τον Πατραϊκό Λαό και τις γυναίκες που καθημερινά είναι θύματα σε βία από ασκούντες άνδρες εξουσία.

Επειδή η Σιωπή σας αποτελεί Ανοχή και Συνενοχή στην βία κατά των Γυναικών, αφού άλλωστε όλοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο και ψιθυρίζεται στους διαδρόμους, ως επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σας καταθέτω τα παρακάτω ερωτήματα:

  •  Υπήρξε το παραπάνω περιστατικό βίας από τον συνεργάτης σας Αντιδήμαρχο;
  • Θα ζητήσετε την παραίτησή του ή θα προχωρήσετε σε απαλλαγή των καθηκόντων του, δίνοντας το μήνυμα και ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας, ότι ο Δήμος Πατρέων είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει την έκφυλη Βία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης: Αποφάσισε την απαλλαγή του αρχιεπισκόπου Ειρηναίου από τα καθήκοντα του λόγω των προβλημάτων

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – «Διαρροή» ευαίσθητου υλικού με θύματα 15χρονα από Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας