8:16 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: «Δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα – Τη λέξη τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε»

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: «Δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα – Τη λέξη τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε»

Μήνυμα στον πρωθυπουργό να απολύσει τους επικοινωνιολόγους του και όσους τον συμβουλεύουν για τα Τέμπη στέλνει, μέσω της πλατφόρμας  Χ, ο Νίκος Πλακιάς.

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στην τραγωδία, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ τονίζει πως δεν υπήρξε ποτέ μπάζωμα. «Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές», επισημαίνει.

»Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν. Όμως τα πραγματικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα δικαστήρια είχαν μεταφερθεί στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ», εξηγεί.

Μάλιστα, στο σχετικό έγγραφο που επισυνάπτει αποδεικνύεται πως το σήκωμα των βαγονιών και η περίφραξη κόστισε 647.862 ευρώ, όταν «μια στοιχειώδης τηλεδιοίκηση κόστιζε γύρω στις 90.000 ευρώ και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Και για να κλείσω με τις απαντήσεις προς τον Πρωθυπουργό Καταρχήν πρέπει να απολύσει όλους τους επικοινωνιολόγους του και όσους τον συμβουλεύουν για το θέμα των #Τεμπη_έγκλημα Για το περιβόητο μπάζωμα μιλαω Λοιπόν δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα μιας και δεν κουβαλήσανε εκεί χώματα η αλλα υλικά αυτη είναι η λέξη μπάζωμα Εκεί έγινε ξεμπάζωμα δηλαδή πήραν γύρω στα 1500 κυβικά χώματα ,συν τα αλλα που μεταφέραν στο Κουλούρι μαζί με τα βαγόνια ,και αλλα υλικά και τα μεταφέραν στην μάντρα έξω από την Λαρισα εκεί οπου η @MariaTheod77461 ο @ubusiko και ο @EvanVlacho μετα από έρευνες μηνων ανακαλύψανε το μέρος και ειδοποιήσανε τον ανακριτή Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν . Όμως τα πραγματικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα δικαστήρια είχαν μεταφερθεί στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ και στην μάντρα του ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ Στο έγγραφο που σας δείχνω σήμερα είναι τα ποσα που πληρώθηκαν για το σήκωμα των βαγονιών για τυχών απεγκλωβισμό ,και για την περίφραξη στο Κουλούρι Συνολικό ποσο 647.862€ Ξέρετε ποσο κόστιζε μια στοιχειώδη τηλεδιοίκηση γύρω στα 90.000€ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ !!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικό: Ο μικρός Χρήστος αφήνει μπαλόνι στον ουρανό για τη μαμά του που χάθηκε στα Τέμπη

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί στο κλειστό γήπεδο του Πανιωνίου σε αγώνα βόλεϊ – Ένας τραυματίας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας