8:42 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Νίκος Βέρτης: Γιατί έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Νίκος Βέρτης: Γιατί έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προχωρήσει ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, με ανάρτησή του, ενημερώνει πως το όνομά του χρησιμοποιείται από επιτήδειους που στόχο έχουν να εξαπατήσουν πολίτες και να τους αποσπάσουν χρήματα.

“Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη.

Χρησιμοποιούνε μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου…

Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα site’s που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. (verified badge). Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας” γράφει ο Νίκος Βέρτης σε ανάρτησή του Ιnstagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Σημειώνεται πως πρόκειται για διεθνή απάτη, στο πλαίσιο της οποίας απατεώνες με «δόλωμα» γνωστές ιστοσελίδες και διάσημα πρόσωπα, προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες, αποσπώντας τους χρήματα για δήθεν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας